دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی با پلیس بین الملل، تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی امضا کرد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۶ کد : ۱۳۴۷۹ اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۸۲
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی ما بین دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی با پلیس بین الملل منعقد شد. دکتر عربیان رییس دانشکده در این خصوص گفت: در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه علمی، آموزشی و پژوهشی با پلیس بین الملل، مقرر شد در حوزه های حمایت از پایان نامه ها و رساله های دانشجویی، برگزاری نشست های مشترک علمی، حمایت از طرح های تحقیقاتی، پذیرش مقاله های مستخرج از رساله های دانشجویان دکتری، استفاده از اساتید دانشگاه در داوری مقالات فصلنامه های علمی، ترجمه، تالیف و تدوین کتاب های علمی، بهره مندی از محصولات پژوهشی پلیس بین الملل، همکاری این نهاد با دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی وارد فاز اجرایی گردد. در همین راستا دانشجویان محترم در صورت تمایل برای انجام پروژه های احتساب خدمت (کسر و جایگزین خدمت سربازی) می توانند پس از اخذ معرفی نامه از این دانشکده به آن مرجع مراجعه کنند.