جذب پژوهشگر درپژوهشگاه قوه قضاییه

۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۷ کد : ۱۴۱۱۴ اخبار اسلایدر
تعداد بازدید:۱۶۰

با احترام به اطلاع میرساند پژوهشگاه قوه قضائیه به منظور توسعه تحقیقات کاربردی، دانش افزایی و بهره گیری از توان و ظرفیت علمی دانشگاهها و دانش پژوهان محترم و همچنین حمایت از استعدادهای علمی نخبگان میهن اسلامی و ترغیب پژوهش گران به انجام تحقیقات در موضوعات مرتبط با چالش ها و نیازهای قوه قضائیه، براساس سازکار پیش بینی شده در شیوه نامه های مربوطه اقدام به جذب پژوهشگر در «دوره پسادکتری» مینماید. از این رو مستدعی است ضمن اطلاع رسانی متناسب و شایسته این موضوع به تمامی مجموعه های تحت مدیریت، با هم افزایی خویش زمینه بهره مندی متقاضیان محترم از این دوره را فراهم نمایید. علاقمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت پژوهشگاه قوه قضائیه به نشانی: jri.ac.ir ضمن دریافت جزئیات بیشتر درخواست خود را ثبت نمایند. از حسن توجه و همکاری شما بسیار سپاسگزارم.